22 Mart 2014 Cumartesi

Yeniden Merhabaaa!


Yaz geliyor yaz! 
Diyetimi yarıda bırakmak zorunda kaldım. Çok içim acıyor bu yüzden :(  Verdiğim tüm 8 kiloyu geri aldım çok güzel bir şekilde. Geçtiğimiz haftalarda doktora gittim ve tüm kan tahlillerimi yaptırdım. Şekerim düşük çıktı sadece. 

İşten dolayı yemek için fırsat bulamıyorum. Doktor bu yüzden kilo aldığımı söyledi. Yani düzensiz besleniyor olmamdan dolayı. Günü 2 öğün ile kapatırsam şanslıyım demektir :) 

Bugün yeni başladığım diyetimde 2. günümü bitirdim. Dukan diyetinden öğrendiklerim ile kendi diyetimi belirledim. 

Kahvaltı 
(1 yemek kaşığı yulaf kepeğine su ekleyerek tavada pişirip yaptığım mini ekmek, light peynir, 2 yumurta)
2 saat sonra yeşil elma
2 saat sonra ton balıklı, közlenmiş kırmızı biberli salata
2 saat sonra light yoğurt
2 saat sonra ızgara yada haşlanmış mercimekli salata + light ayran
2 saat sonra light süt

Kahvaltı saatim değişebiliyor bu yüzden her şeyin arasına 2'şer saat süre bıraktım. Dün eve geldiğim zaman 66,7 kilo gelirken bugün 66,3 kilo geldim. Şu an regl dönemime girmek üzereyim. En iyi şekilde bu haftayı atlattıktan sonra kilo verip vermediğimi göreceğim. 

Aç gezmiyorum. Sadece düşük kalorili ve çok sık besleniyorum.
Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim :)

Görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. Merhaba ben Merve. 87 doğumluyum 7 ay kadar önce doğum yaptım ve 72 kiloyum. Bugün itibari ile dukan diyetine başladım. Bende sizin uygulamanız gibi ilerlemeyi düşünüyorum. Öncelikle 3 günlük atak dönemi geçtikten sonra tabi. Yazılarınızı çok beğendim. Hepsini tek tek okudum, kendime notlar aldım. Lütfen yazılarınızı yazmaya devam edin. Bu yolu birlikte tamamlayalım. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mayısta yazmışsın yorumunu maalesef geç cevaplıyorum :( sevgili merve umarım sen diyetine devam etmişindir :) ben günde 13 saat çalışmaktan öğünlerimi sürekli kaçırmaktan çok yorgun olup yemek hazırlayacak vakit bulamamaktan verdiğim tüm kilolarımı geri aldım. zaten blogumda ana hatlarıyla her şeyi belirtmiştim. Dışına çıkılmazsa faydalı olduğuna eminim :) çok teşekkür ederim! sevgiler...

      Sil